ADNU Accountants & Adviseurs B.V.

Al meer dan 29 jaar actief en betrokken

ADNU accountants, gevestigd in Naaldwijk, is hét accountantskantoor voor het Midden- en Kleinbedrijf in het Westland en omstreken. Onze passie gaat verder dan cijfers: wij willen MKB’ers echt ondersteunen en begeleiden in de ontwikkeling van hun onderneming.

Dat doen wij op Westlandse wijze: persoonlijk, direct, met kennis van zaken en zonder poespas. Maak kennis met ons bedrijf en ontdek wat wij voor ú kunnen betekenen.

ADNU staat voor Attente, Doordachte, Nuttige en Uitgekiende zakelijke dienstverlening op het gebied van accountancy, belastingadvies en consultancy. Wij bieden een breed pakket van diensten aan, waaronder de traditionele accountantsdiensten, fiscale dienstverlening en administratie.

Een belangrijk kenmerk van ADNU is dat wij nauw betrokken willen zijn bij uw zaken, zonder bemoeizuchtig te zijn en  vooral ook zonder dat het u teveel kost aan tijd en geld. Geen urenlange vergaderingen, maar liever geregeld een uurtje overleg onder het genot van een kop koffie. Met ADNU accountants weet u zeker dat u grip hebt op uw bedrijf, uw financiën en uw fiscale zaken. Wij staan voor uw belangen en nemen u zoveel mogelijk zorg uit handen.

Werkgever
Naaldwijk
11 - 25
nee
1988


Vacatures van ADNU Accountants & Adviseurs B.V.

© Jobsonline 1999 - 2018 | Powered by MediaTrend B.V. | KVK 37099063 | All Rights Reserved

Jobsonline.nl plaatst cookies om een optimale gebruikservaring te kunnen bieden. Meer informatie