Acade Accountants B.v.

Met welke zaken kunt u als ondernemer in aanraking komen?

Belastingaangiften, financiële en fiscale prognoses, de administratie, loon- en salarisverwerking, omzetbewaking, ziekteverzuim, geschillen met de fiscus, arbeidsrechtelijke kwesties, acquisitie, tussentijdse cijfers, de jaarrekening, fusie en overname, pensioenregelingen, krediet- of subsidieaanvragen, het ondernemingsplan, beleid en strategie, financiële planning …

Waar kunt u Acade Accountants voor inschakelen?

Alles wat u in uw werk belemmert, kunt u in principe bij ons neerleggen. Dat is inderdaad nogal wat! Zoals hierboven aangegeven: een ondernemer komt (dagelijks) met de meest uiteenlopende zaken in aanraking. En vaak nog tegelijkertijd ook, op momenten dat het eigenlijk niet uitkomt. Uit onze eigen ondernemerservaring weten we hoe prettig het dan is om een betrouwbaar adres te hebben waar je met al die zaken kunt langskomen. Acade Accountants wil dat adres graag zijn, ook voor u. Nu eens voor een snel telefonisch advies of om iets even te verifiëren. Dan weer om u te laten ondersteunen bij een omvangrijk project of om een ‘hoofdpijndossier’ uit handen te geven. Samen zorgen we zo voor rust, financieel overzicht en een gezonde bedrijfsstructuur.

Eigen contactpersoon

Bij ons krijgt u tevens te maken met een eigen contactpersoon. Dat is iemand die direct voor u bereikbaar en beschikbaar is en u op een prettige, zeer informele manier tegemoet treedt. Iemand die doet wat hij belooft, die zijn kracht (en zijn grenzen) kent en die naast u staat, als ondernemer naast ondernemer. In tijden dat het uw bedrijf voor de wind gaat, maar juist ook als het misschien eens tegenzit. In combinatie met een aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding maakt dat ons tot uw betrouwbare steunpilaar in het ondernemen.

Contact

Benieuwd naar wat Acade Accountants voor uw bedrijf kan betekenen? Maak gerust een afspraak met Peter van der Werf. Hij gaat graag (vrijblijvend) met u in gesprek.

Werkgever
Amstelveen
11 - 25
nee


© Jobsonline 1999 - 2019 | Powered by MediaTrend B.V. | KVK 37099063 | All Rights Reserved

Jobsonline.nl plaatst cookies om een optimale gebruikservaring te kunnen bieden. Meer informatie