Aannemersbedrijf Vonk

Aannemersbedrijf Vonk is de afgelopen 20 jaar uitgegroeid tot een begrip in Berkel en Rodenrijs en omgeving (Bergschenhoek, Bleiswijk, Pijnacker, Rotterdam, etc.) als het gaat om nieuwbouw, verbouw of renovatie. 

Wilt u een dakopbouw laten plaatsen, uw complete woning laten renoveren, uw woonkamer vergroten door middel van een uitbouw of een (duurzame) luxe villa laten bouwen? Bij Aannemersbedrijf Vonk bent u aan het juiste adres. Geen project is ons te gek! Op de pagina projecten kunt u een aantal van onze gerealiseerde projecten bekijken.

Van advies tot uitvoer, wij zorgen dat uw plannen op de juiste bouwkundige manier worden gerealiseerd. Vanaf de opname tot de oplevering heeft u één aanspreekpunt, wat veel duidelijkheid en rust geeft. Wij kunnen ook uw zakelijke bouwprojecten verzorgen.

Wij hebben een bijzonder hecht team, dat weinig tot geen verloop kent. Daarnaast beschikken wij over een groot netwerk van onderaannemers en zzp-er’s waarmee wij nauw samenwerken. Vakmanschap en kwaliteit zijn daarin de belangrijkste pijlers.

Werkgever
Berkel en Rodenrijs
0 - 1
nee


Vacatures van Aannemersbedrijf Vonk

© Jobsonline 1999 - 2021 | Powered by MediaTrend B.V. | KVK 37099063 | All Rights Reserved

Wij plaatsen cookies om een optimale gebruikservaring te kunnen bieden. Meer informatie